Kalender Cina Untuk kesuburan dan merancang jantina

Manusia mesti cuba untuk mendapatkan apa yang dia mahu. Salah seorang daripada mereka adalah untuk mendapatkan bayi dengan seks yang dikehendaki. Sesungguhnya terdapat slogan yang mengatakan anak laki-laki perempuan yang sama, tetapi nampaknya kurang pas. Saudara kita dari suku Batak mengharapkan anak sebagai pengganti, sementara abang kami dari Minang mengharapkan anak perempuan sebagai pengganti.

Pelbagai kaedah untuk memilih jantina dilakukan, salah satu yang agak popular ialah menggunakan sistem kalendar. Sistem kalendar sedia ada adalah sistem kalendar Cina dan sistem kalendar Fiji jika tidak salah. Sistem kalendar Cina ini beratus-ratus tahun dan dikatakan mempunyai ketepatan 99%.

Pengiraan dengan kalendar Cina ini hanya memerlukan data tentang umur ibu, bulan kehamilan awal atau ketika berupaya, dan seks keinginan.

Bagi mereka yang ingin memilih jantina bayi, anda boleh cuba menggunakan kalendar Cina di bawah. Dan bagi mereka yang ingin mengulas mengenai ketepatan kaedah ini adalah dialu-alukan.